Beste Rayonmanager 2017 - Richard Dommisse

 

Tijdens het Field Sales Event 2017 bij Burgers' Zoo te Arnhem, werd de Beste Rayonmanager gekozen uit de drie overgebleven finalisten. Richard Dommisse van Mondelez is de welverdiende winnaar geworden. De jury was te spreken over zijn case met betrekking tot de ondersteuning van zijn klanten op het gebied van Social Media.

De jury: "Richard heeft het signaal over het lokaal inzetten van Social Media vanuit meedere klanten opgepikt. Vervolgens heeft hij zelf intern draagvlak gecreëerd voor het ondersteunen van de ondernemers op dit gebied. Dit heeft Richard omgezet in een totale nieuwe aanpak van een activatie. Hiermee is deze case een voobeeld van ondernemerschap en creativiteit."

Vakjury Beste Rayonmanager 2017

Wij stellen de jury van de Beste Rayonmanager 2017 verkiezing graag aan u voor...

 

Paul Papo, directeur De Maripaan Groep B.V.

Paul Papo is een ondernemer in hart en nieren en een echt “winkeldier”. Hij begon op zijn 13e jaar in de supermarkt en mocht de vloer dweilen van de plaatselijke Spar winkel. In de jaren er na heeft hij op diverse afdelingen gewerkt. Sinds die tijd is hij “besmet met het supermarkt virus”.

Samen met zijn compagnon Anrico Maat heeft hij in 2002 de eerste Jumbo van de Maripaan Groep geopend, Jumbo Ciboga in Groningen. Later volgden vele vestigingen zoals ook Jumbo Euroborg, een van de grootste supermarkten van Nederland in handen van zelfstandige ondernemers. In totaliteit bestaat de franchiseonderneming inmiddels uit 15 filialen en een servicekantoor, allen in het noorden van Nederland. De meest recente winkel die is geopend is de eerste innovatieve Foodmarkt City by Jumbo in Groningen.

 

Erwin Binneveld, directeur @DenkDifferent

Erwin Binneveld is directeur nieuwe klanten en formulebedenker van de studentenformule van NL: Campuslife! Het spreekwoordelijke sausje over de winkelformules SPAR University & HEMA Traffic voor universiteits- & academische ziekenhuislocaties.

Het bedrijf Denk Different vormt zich als marktleider @ universiteitsterreinen en Erwin is verantwoordelijk voor alle "nieuwe" zaken van het bedrijf: Op zoek naar nieuwe SNELLE klanten, nieuwe manieren van SIMPEL 'praten' met de klant, naar nieuwe (universiteits-)locaties en uiteraard naar nieuwe SLIMME concepten & producten, want daarmee behoudt @Denkdifferent zijn innovatieve karakter.

 

Jos van Reenen, directeur Jotru Advies

Jos van Reenen is een Sales professional bij uitstek. Hij heeft jarenlange ervaring als National accountmanager en Field Sales Manager bij onder andere Kraft Heinz en Honig. Hij vindt het van belang om mensen naar een hoger niveau te tillen en in beweging te krijgen zonder het commerciële proces uit het oog te verliezen.

Bij de verkiezing Beste Rayonmanager, zal Jos extra letten op de uitrolmogelijkheden voor de supermarktondernemers van de diverse cases, die gepresenteerd worden door de kandidaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisatie

Partners

Locatie

30 Oktober 2018

Locatie: n.t.b.

Partner worden?

Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanager van Distrifood:
Michiel van Pampus
E: michielvanpampus@vakmedianet.nl
T: 088-5840696

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het Field Sales Event? Neem dan hier contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.